standard-title Over Nextpayroll

Over Nextpayroll

nextpayroll

Loading…

Nextpayroll

Sinds 2019 onderdeel van Brisker Group

Nextpayroll is sinds 2019 onderdeel van de Brisker Group; moedermaatschappij van de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts. Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Nextpayroll niet langer zelfstandig gevoerd worden. 

Let op: de informatie op deze website is niet meer up-to-date. Op de websites van de andere Brisker-labels vindt u geüpdatete informatie over de dienstverlening. 

Intermediairs

Opdrachtgevers

Kennismigranten

Nextpayroll is gespecialiseerd in:
  • Verzorgen van de backoffice voor intermediairs: uitzendbureaus, werving & selectiebureaus en detacheringsbureaus 
  • Payrolldienstverlening voor inleners

Door jarenlange ervaring in de flexbranche en vakkennis kunnen we u uitstekende dienstverlening bieden. Zaken doen met Nextpayroll levert u direct voordelen op. 

Nextpayroll werkt digitaal via onze internetportaal: zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt. Hierin zijn wij koploper in Nederland! 

Brisker

Nextpayroll, vormt samen met Pay for People, Holland Payroll, Smart Services en Tentoo de Brisker Group.

Brisker Group is een full-service HR-dienstverlener. Brisker is de overkoepelende naam voor de groep van merken Pay for People, Holland Employment Experts, Smart Services, Tentoo en Nextpayroll.

Brisker maakt ondernemen, leven en werken makkelijker. Als specialist in flexibele arbeid ondersteunt Brisker organisaties met payroll-oplossingen en backofficedienstverlening met in eigen beheer ontwikkelde software.

Brisker is marktleider op de Nederlandse payroll- en backofficemarkt. We zijn een specialist in het uitvoeren van het werkgeverschap van eigen medewerkers, freelancers en uitzendkrachten.

Onze klanten: Intermediairs en uitzendbureaus, MKB, freelancers en zzp’ers, kennismigranten en expats. Onze doelstelling: de arbeidsmarkt beter te laten functioneren.

Meer over Brisker weten?

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Nextpayroll onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Nextpayroll niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Nextpayroll niet meer bereikbaar.