standard-title Kwaliteitscriteria en certificeringen

Kwaliteitscriteria en certificeringen

nextpayroll

Loading…

Nextpayroll

Sinds 2019 onderdeel van Brisker Group

Nextpayroll is sinds 2019 onderdeel van de Brisker Group; moedermaatschappij van de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts. Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Nextpayroll niet langer zelfstandig gevoerd worden. 

Let op: de informatie op deze website is niet meer up-to-date. Op de websites van de andere Brisker-labels vindt u geüpdatete informatie over de dienstverlening. 

Intermediairs

Opdrachtgevers

Kennismigranten

Kwaliteitscriteria en certificeringen

Nextpayroll voldoet aan de strengste criteria en certificeringen waardoor uw gevrijwaard bent van inlenersaansprakelijkheid, zoals:

  • ABU lidmaatschap
  • SNA Keurmerk: registratie bij Stichting Normering Arbeid (SNA) 
  • NEN 4400-1 certificering
  • VCU certificering
  • G rekening NL95RABO0991008448
  • Nextpayroll beschikt over actuele verklaringen ‘goed betalingsgedrag’ inzake premieafdrachten en BTW van de belastingdienst

abu-nextpayroll-breda normeringarbeid-nextpayroll-bredavcu certificatie nextpayrollvcu-uitzend-en-detacheringsbureaus-nextpayroll-breda

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Nextpayroll onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Nextpayroll niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Nextpayroll niet meer bereikbaar.